Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Bet Van De Week 34 Az Scoort Eerste Doelpunt In Waalwijk

Bet van de Week (34) – AZ scoort eerste doelpunt in Waalwijk

Bet van de Week (34) – AZ scoort eerste doelpunt in Waalwijk

Inleiding

AZ reist af naar Waalwijk om het op te nemen tegen RKC Waalwijk in de 34e speelronde van de Eredivisie. AZ is in goede vorm en staat momenteel op de tweede plaats in de stand, terwijl RKC Waalwijk onderaan staat en vecht tegen degradatie.

AZ in goede vorm

AZ is in uitstekende vorm en heeft de laatste vijf wedstrijden gewonnen. De ploeg van trainer Pascal Jansen scoorde in deze wedstrijden maar liefst 15 doelpunten en kreeg er slechts 2 tegen. AZ is vooral sterk in uitwedstrijden, waar het de laatste vijf wedstrijden allemaal won.

RKC Waalwijk in slechte vorm

RKC Waalwijk verkeert in slechte vorm en heeft de laatste vijf wedstrijden verloren. De ploeg van trainer Joseph Oosting scoorde in deze wedstrijden slechts 2 doelpunten en kreeg er 13 tegen. RKC Waalwijk is vooral zwak in thuiswedstrijden, waar het de laatste vijf wedstrijden allemaal verloor.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat AZ ook deze wedstrijd zal winnen. AZ is in veel betere vorm dan RKC Waalwijk en heeft een betere selectie. Wij denken dat AZ het eerste doelpunt van de wedstrijd zal scoren.

Wedtips

* AZ wint de wedstrijd * AZ scoort het eerste doelpunt

Quoteringen

* AZ wint: 1.50 * AZ scoort het eerste doelpunt: 1.75


Comments